.:: Anniversary ::.

Daisypath Anniversary tickers

.....

.::kawan2 saya::.

Thursday, December 3, 2009

KuCiNg AdE 9 NyaWa??

BeToL kE KuCiNg AdE 9 NyAwA?
BaNyAkNyE...!!

TaPi KaN..
KaLaU KuCiNg AdE 9NyAwA
NaPe kLu DiE kEnE LaNgGAr DiE MaTi JuGaK??

AdAkAh iTu NyAwA kE-10 NyE?
MyBe..
TaPi..
CaMnE kLu MaSa DiE kEnE LaNGgAr tU NyAwE Die Yg Ke-3..
DiE MaSih AdE 6 bAki NyAwA LaGi?
NaPe DiE mAti GaK??

uNtUk KoRg SuMe aQ aDe PeRmiNtAaN...
BLeY ToLoNg JaWaBkAn pErSoALaN aQ Nie??
BeToL kE KuCiNg AdE 9 NyAwA?

7 comments:

  1. sape yg kata kucing ada 9 nyawa tu?
    aku rasa kl kucing tu mati kene langgar masa umo die 7taun, ko bhgi ngn 9..maknyanya nyawa die yg petama tu smpai 7bulan 27hr je..tp sbb ade 9 nyawa, die mata masa umo 7 taun..sama la cm kl masa die mati kene langgar time umo 2taun..maknanya umo die yg petama ptut smpai 2bulan 22hr je..hahah

    ReplyDelete
  2. kucing baik jek ada 9 nyawa
    yg jht xde
    trust me~

    ReplyDelete
  3. ak rse laa..
    2 just andaian org je kot..
    tpi kalo dh ajal die..
    mati gak die..
    huhuu~

    ReplyDelete
  4. ish... perry ko mesti byk tgk cte katonn nie... hek2... farihin pun pernh tye soklan ni... ko tau aku jawab aper???
    aku jwb dia ade battery spare....

    ReplyDelete
  5. hmmm...

    i pn x tua lew bnde2 cengginieyh...

    pengaruh 9 nyawa ramlee awang murshad kew???

    huhhu..

    cube tnyew en ramlee sndiri...

    cik ramlee sile jawap!

    ReplyDelete
  6. kucing ada 9 nyawa hanya figure of speech sbb kucing slalu survive kalau jadi apa2 seolah2 nyawanya ada 9..
    mungkin ada orang wat eksperimen jatuhkan dari tempat tinggi 9 kali baru dia mati..keke~
    manusia ada 7 nyawa..
    erm..7 makam actually..~__~

    ReplyDelete